Aksaray’daki Cinayetin Zanlısı Olarak Öldürülen Kadının Kocası Aranıyor

Aksaray’daki Cinayetin Zanlısı Olarak Öldürülen Kadının Kocası Aranıyor

Aksaray'da biri kadın 2 kişinin otomobilde tabanca ile vurularak öldürülmesinin ardından, cinayet zanlısı olarak öldürülen kadının boşanma aşamasındaki...

Aksaray'da biri kadın 2 kişinin otomobilde tabanca ile vurularak öldürülmesinin ardından, cinayet zanlısı olarak öldürülen kadının boşanma aşamasındaki kocası aranıyor.

Olay, dün gece Sultanhanı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mediha Akdağ (50) ve Tuncer Kütük (27) 68 BM 327 plakalı araçta tabancayla öldürülmüş olarak bulundu. Olayın ardından geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ile polisin tespitleri cinayetin detaylarını gün yüzüne çıkardı. Yapılan araştırma sonucunda cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak öldürülen Mediha Akdağ'ın 2 yıldır boşanma aşamasında olduğu kocası Ş.D.'nin arandığı ortaya çıktı. Olayın ardından cinayet zanlısı Ş.D.'nin ve yaşları 20 ile 30 arasında değişen 3 çocuğundan haber alınamadığı öğrenildi.

Cinayetin detayları ortaya çıkıyor

Yapılan çalışmalar sonucunda cinayetin detayları da bir bir ortaya çıkmaya başladı. İddiaya göre, Mediha Akdağ'ın birlikte öldürüldüğü Tuncer Kütük ile birlikte Konya'da yaşadığı evine eşyalarını almaya gittiği belirlendi. Eşyaları alıp Aksaray'a dönen Mediha Akdağ ve Tuncer Kütük'ün içinde bulunduğu otomobile Sultanhanı ilçesinde arkadan gelen bir araç içerisinden ateş açıldığı tespit edildi. Yaralanan Tuncer Kütük'ün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole düştüğü ve ardından da 2 kurşunla bacaklarından yaralanan Tuncer Kütük'e 2 el daha ateş edildiği araçta bulunan Mediha Akdağ'ın da kafasına 3, vücuduna da 3 kurşun sıkılarak öldürüldüğü belirlendi. Yaşanan cinayetin olaydan bir numaralı şüpheli olarak Mediha Akdağ ile 2 yıldır boşanma aşamasında olan ve evden uzaklaştırma aldığı öğrenilen Ş.D.'nin arandığı kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, öldürülen kadının Konya'daki evinde de polis ekiplerince arama yapıldığı öğrenildi.

ilgili haberler için tıklayınız...

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.