Aksaray’da Yemek Fabrikalarına Gıda Güvenliği Toplantısı

Aksaray’da Yemek Fabrikalarına Gıda Güvenliği Toplantısı

Aksaray’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından kentte endüstriyel hazır yemek üretimi alanında faaliyet gösteren 9 yemek fabrikası işletmecisi ve çalışan teknik personeline yönelik Gıda...

Aksaray’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından kentte endüstriyel hazır yemek üretimi alanında faaliyet gösteren 9 yemek fabrikası işletmecisi ve çalışan teknik personeline yönelik Gıda Güvenliği ve Güvenilir Gıda Üretimi konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda firma yetkilisi ve personeli katılırken, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, gıda güvenliğinin çok önemli olduğunu söyledi. Zabun, gıda güvenliği ve halk sağlığının korunmasının önemine vurgu yaparak, bu konuda hazır yemek üretimi yapan firmalara çok büyük sorumluluk düştüğünü belirtti. Konuşmanın ardından Gıda ve Yem Şube Müdürü İlhan Akbal tarafından gıda mevzuatı, yemek üretiminde dikkat edilecek hususlar, zehirlenme vakaları ve alınacak önlemler ile güvenilir gıda ve gıda güvenilirliği konularında sunum gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.