Aksaray'da TYP kapsamında eleman alınacak

Aksaray'da TYP kapsamında eleman alınacak

Aksaray'da TYP kapsamında eleman alınacak

Türkiye İş Kurumu tarafından istihdamın korunmasına ve artırılmasına, işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak üzere Toplum Yararına Programlar (TYP) düzenlenmektedir.

Bu bağlamda; İl Müdürlüğümüzce, Aksaray İl Müftülüğü ile Çevre Temizliği alanında işbirliği yöntemiyle Toplum Yararına Program düzenlenecektir.

03.06.2016 – 29.11.2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Toplum Yararına Programa başvurular Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne 20.05.2016 – 29.05.2016 tarihleri arasında şahsen veya Kurumumuz internet adresi www.iskur.gov.tr ‘den yapılacaktır.

Genel Şartlar

TYP’ye başvuracak katılımcıların, İŞKUR’a kayıtlı işsiz durumunda olmaları; en az 18 yaşını tamamlamış olmaları; herhangi bir öğretim kurumunda öğrenci olmamaları (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç); emekli ve malül aylığı almamaları...  İlgililere ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.