Aksaray'da trafikte felaketten dönüldü

Aksaray'da trafikte felaketten dönüldü

Aksaray’da jeepin hız sabitleyicisi kilitlenince sürücüsü aracı durduramayınca büyük paniğe neden oldu.

Jeep için Emniyet geçeceği güzergahtaki trafik tamamen boşaltıldı.

Olay, gece yarısı oldu.

Niğde’den Aksaray istikametine seyreden Mehmet Ü. (34) idaresindeki jeep Aksaray’a 40 kilometre kala hız sabitleyicinin kilitlenmesi sonucu kontrolden çıktı.

Aksaray Adana Karayolu üzerinde 140 kilometre hızla Aksaray istikametine gelen sürücü aracı durduramayınca durumu polise iletti.

Bunun üzerine Aksaray polisi aracın geldiği ve geçiş yapacağı güzergahtaki trafiği komple boşaltarak araca yol açtı. Yaklaşık 20 dakika içinde Aksaray E-90 Karayolu’na gelen jeep hızla Konya Kavşağından Ankara istikametine geçti. Polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinin peşinden gittiği jeep Yeni Sanayi Üst Geçidi’nden geçirilirken, yol yapımı nedeniyle tek şeritten verilen Ağaçlı Kavşağı’nda refüje çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yavaşlayan cipin sağ ön ve arka lastikleri patlarken, sürücü bundan istifade ederek frene basıp aracı durdurmayı başardı. Rahat bir nefes alan sürücü Mehmet Ü. neye uğradığını şaşırırken, “Aracın hız sabitleyicisi kilitlendi. Durduramadım aracı. En son refüje çarptım ve lastikler patlayınca durabildim” diye konuştu.

Olay yerinde bulunan itfaiye ekipleri aracın lastiklerinde soğutma çalışması yaptı.aksarayegemen

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.