Aksaray’da Toplu İftar

Aksaray’da Toplu İftar

Aksaray Belediyesi tarafından toplu iftar yemeği ve mahalle meclisi toplantısı düzenlendi.Hürriyet Mahallesi’nde düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, mecli...

Aksaray Belediyesi tarafından toplu iftar yemeği ve mahalle meclisi toplantısı düzenlendi.

Hürriyet Mahallesi’nde düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, meclis üyeleri ve yaklaşık bin kişi katıldı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı programa katılan Hürriyet Mahallesi’ndeki vatandaşları tek tek ziyaret ederek sohbet etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Bizim hedefimiz Aksaray’ımızda her mahallemizde çalışmalarımızı en iyi seviyeye getirmek. Mahallelere eşit seviyede hizmet götürmek için çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarımızla yaptığımız görüşmeler ve bizim ekibimizin yaptığı çalışmalarla Hürriyet mahallemizi iyi bir noktaya getirdiğimizi düşünüyoruz. Daha da iyi noktalara getirmek için planlarımızı yaptık inşallah ilerleyen zamanlarda bunlar olacak” dedi.

Hürriyet Mahallesinin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Başkan Yazgı, mahalleye yapılan hizmetlerle ilgili olarak, “Hürriyet mahallemize kanalizasyonumuzu yaptık fakat bitmedi. Yavuz Sultan Selim Mahallesi ile birlikte yapacağımız yeni terfi hatlarıyla beraber birleştireceğimiz yeni sistemle bunu tamamlamayı hedefliyoruz. Allah nasip ederse inşallah bir sene içinde bunu toparlamayı düşünüyoruz. Bir adet tatlı su çeşmesi yapılmış. İçme suyu ile ilgili çalışmamız 2500 metre. İzlerinde bildiği gibi ana yolun üzerinde 14 tane ev vardı. 9 tane evin yıkımını gerçekleştirdik. Geriye kalan evlerle ilgili çalışmalar tamamlanacak. Allahtan bir mani olmazsa bu ayın Haziran’ın sonunda o evler yıkılacak. Önce kaldırım yapmak ve daha sonra yolunuza asfalt atmak suretiyle ana yolumuzu inşallah asfalta kavuşturacağız. Geçen sene bir park yapmıştık bu sene yeni bir park ilave ediyoruz buna. 2400 metrekarelik bir alana inşallah çok güzel bir parkı bu mahallemize kavuşturacağız. Yine çöp konteynerleri eksikti 409 tane çöp konteyneri dağıttık. İnşallah bundan sonrada tertemiz bir mahalle olacak” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından vatandaşlar, öncelikle kendilerini iftar yemeğinde buluşturan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Aksaray Belediyesi Beyaz Masa ekibi de vatandaşların taleplerini tek tek not ederek kayıt altına aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.