Aksaray'da tayini çıkan müftülere tören

Aksaray'da tayini çıkan müftülere tören

Aksaray'da tayini çıkan müftüler için veda programı yapılırken, Aksaray İl Müftülüğü'nden konuya ilişkin yapılan yazılı basın açıklaması şu şekilde...

İlimiz Müftü Yardımcısı Ali Işık, tayin sebebiyle Aksaray’ dan ayrıldı.
İl Müftü Yardımcısı Ali Işık, Ordu Ünye İlçe Müftüsü olarak atanırken, Eskil İlçe Müftüsü Ali Tuna, Yozgat Akdağmadeni İlçe Müftülüğüne, Ağaçören İlçe Müftüsü Yaşar Toker ise Denizli Sarayköy İlçe Müftülüğüne tayin oldu.
Tayin sebebiyle İlimizden ayrılan Müftülere veda programı düzenlendi. Çeşitli ikramların yapıldığı vedalaşma programında anılarda paylaşılırken güzel dakikalar yaşandı. Vedalaşma sonunda tayin nedeniyle görevinden ayrılan Müftülerimize yönelik sözlerinde İlimizdeki hizmetlerinden memnuniyetini ifade eden İl Müftümüz Cemalettin BAL; “Müftülüğümüzdeki çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinizde ve hayatınızda başarılar dilerim.” diyerek Teşekkür Belgesini ve hediyeleri takdim etti.
Birlikteliğin simgelendiği Veda programına İl Müftüsü Cemalettin BAL ile birlikte Müftü Yardımcısı Yaşar ZENGİN, İlçe Müftüleri ve Daire personeli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.