Aksaray’da Sanayi Projesinde Son Aşamaya Gelindi

Aksaray’da Sanayi Projesinde Son Aşamaya Gelindi

Aksaray Belediyesi tarafından Yeni Sanayinin kurularak sanayinin taşınması projesi son aşamaya geldi.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı sanayi projesine son şeklini vermek için Belediye Meclis...

Aksaray Belediyesi tarafından Yeni Sanayinin kurularak sanayinin taşınması projesi son aşamaya geldi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı sanayi projesine son şeklini vermek için Belediye Meclis Üyeleri, Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Üçkulak, Ağaç işleri Odası Başkanı Mesut Konuk ve bazı sanayi esnafları ile bir araya geldi. Daha önce sanayi esnafları ile bir araya gelen Başkan Yazgı, TOKİ Başkanı ile yapılan görüşmelerde yeni sanayinin yapılması için TOKİ ile anlaştıklarını ifade ederek, yeni sanayi bölgesine taşınma işleminin bitmesinin ardından mevcut sanayide bulunan bütün dükkanların yıkılacağını ve arsaların hak sahipleri tarafından değerlendirileceğini belirtmişti.

Geçen süre içerisinde yapılan çalışmalar sonucunda projeler şekillenerek son aşamaya geldi. Belediye Meclis Üyeleri, Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Üçkulak, Ağaç işleri Odası Başkanı Mesut Konuk ve sanayi esnafları ile hazırlanan projeler üzerinde tartışan ve yeni sanayinin planlanması konusunu görüşen Başkan Yazgı, projenin biran önce yapımına başlanması için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Yeni Sanayinin yapımı için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Yazgı, “Projelerimiz artık son aşamaya geldi. En güzel nasıl yaparız, Sanayi esnafımıza ve vatandaşlarımıza en iyi ve en verimli şekilde yeni sanayimizi nasıl hizmete sunarız, bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz. Sanayi esnafımız büyük bir heyecan içerisinde yeni yapılacak sanayiyi bekliyor. Onların bu heyecanı bizi de heyecanlandırıyor ve bu işi yapmak için bizim azmimizi arttırıyor. Projelerimiz artık son halini almaya başladı. Bugün bu toplantıda sanayicilerimizin de fikrini alarak projeler üzerinde fikir alış verişinde bulunuyoruz. İnşallah en kısa sürede projeye son şeklini verip biran önce yeni sanayinin yapımına başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.