Aksaray’da Otobüslerde "Kart 68" Uygulaması Başlıyor

Aksaray’da Otobüslerde "Kart 68" Uygulaması Başlıyor

Aksaray’da Belediye ve Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Esnaf Odası tarafından alınan kararla, 4 yıldır devam eden nakit para uygulaması 31 Aralık 2016 tarihinde son bulacak.

Aksaray’da Belediye ve Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Esnaf Odası tarafından alınan kararla, 4 yıldır devam eden nakit para uygulaması 31 Aralık 2016 tarihinde son bulacak. 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren halk otobüslerinde sadece "Kart 68" uygulaması yapılacak.

Yabancı vatandaşları düşünerek 4 yıl boyunca nakit para uygulamasında esnek davrandıklarını belirten Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Esnaf Odası Veysel Öztürk, “Diğer illerde olduğu gibi bizde vatandaşlara zaman vermek istedik. 4 yıl geçti aradan. Biz nakit’i ortadan kaldırmadığımız sürece sıkıntı olmaya devam edecek. Bu nedenle nakip alımı ortadan kaldırmamız gerektiğini düşündük. 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren nakit uygulaması kalkıyor. Kart 68 bayisi oldukça fazla. Vatandaşlarımız mağdur olamayacak. Elimizden geldiği kadar bunu duyurmaya çalışıyoruz. Aksaray halkıda şoförleri zor durumda bırakmayıp, kart 68’i kullanmaya başlasınlar” diye konuştu.

aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.