Aksaray’da Oto Show Fuarına Yoğun Talep

Aksaray’da Oto Show Fuarına Yoğun Talep

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 07-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Aksaray’da ilk defa düzenlenecek olan Oto Show Fuarı’na Aksaraylı otomotiv firmaları yoğun ilgi gösterdi.Aksaray otomotiv...

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 07-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Aksaray’da ilk defa düzenlenecek olan Oto Show Fuarı’na Aksaraylı otomotiv firmaları yoğun ilgi gösterdi.

Aksaray otomotiv firmalarının tamamının fuarda yer almasından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, “2015 yılında hedeflerimizin büyük olduğunu ve Aksaray’da fuar anlamında rekor kıracağımızı belirttiğimizde üyelerimizden ve kamuoyundan her türlü desteği ve iyi niyet dileklerini gördük. Dünyada milyonlarca insanın takip ettiği ve fuarların göz bebeği olan Oto Show Fuarı’nı Aksaray’da düzenleyecek olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Oto Show Fuarı’na 100 binin üzerinde vatandaşımızın ilgi göstereceğine, hatta bölge illerimizin yanı sıra büyükşehirlerden de yüzlerce, binlerce insanın katılım göstereceğine inanıyoruz. Başta şahsım olmak üzere birçok yönetim kurulu arkadaşımızı çevre illerimizin yöneticileri arayarak fuar hakkında bizlerden bilgi ediniyorlar. Oto Show Fuarı dünya genelinde en çok takip edilen fuar türlerinin başında geldiği için çok ayrıntı ve kapsamlı bir çalışma gerektiren fuar olma özelliği taşımaktadır. Bu fuarları düzenlemek için yoğun gayretler ve emekler vermeniz gerekmektedir. Çok şükürler olsun ki Aksaraylı otomotiv firmalarımızla oturup fuarı masaya yatırdığımızda hepsinden tam destek aldık. Bizlere Aksaray’ın tanıtım noktasında çok zor bir organizasyonu hayata geçiyorsunuz bu yolda size destek olmak bizim en büyük görevimizdir” dedi.

Aksaray’ın 2015 yılında fuarlar dalında rekor kırarak marka şehir olma yolunda en büyük adımı atacağını belirten Başkan Koçaş, “Bizler nasıl inandık ve bu fuarın gerçekleşmesi için çalıştık ise vatandaşlarımız ve üyelerimiz de bizlere inansın ve desteklerini esirgemesinler. Bizler bir şehir olarak koca bir aileyiz. Aksaray başarılı olursa bizler başarılı oluruz. Bizler başarılı olursak koca şehir başarılı olur. Allah ilimiz için yapacak olduğumuz çalışmalarda bizleri utandırmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.