Aksaray'da mağazada mastürbasyon yapan adama suç üstü!

Aksaray'da mağazada mastürbasyon yapan adama suç üstü!

Güzellik malzemeleri satan mağaza içerinde reyonlar arasında müşteri ve çalışanlara aldırmadan mastürbasyon yaptı kameralara yakalandı.

Aksaray’da Güzellik Malzemeleri satan bir iş yerine gelen erkek şahıs reyonların arasından müşteri ve çalışanlara aldırmadan mağaza çalışanlarını gözetleyerek reyonlar arasında mastürbasyon yaparken mağazanın güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay öğle saatlerinde Aksaray’da güzellik malzemeleri satan bir iş yerinde meydana geldi. Mağaza yöneticisi T.B.  mağazaya gelen erkek bir şahsın reyonların arasından mağaza çalışanlarını gözetlediğini ve reyonlar arasında mastürbasyon yaparak daha sonra mağazadan ayrıldığını polise bildirdi. Aksaray Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masasına bağlı ekipler kamera görüntülerini inceleme altına aldı. Yapılan incelemede bir erkek şahısın reyonlar arasında müşteri ve çalışanların bulunduğu esnada mastürbasyon yaparak bir süre mağaza içerisinde dolaştığı ve sonrasında ayrıldığını belirlemesi üzerine iş yerinin güvenlik kamera kayıtları incelenerek şahsın kimlik tespiti yaptı. Olayı gerçekleştiren Şüpheli kişinin 1975 doğumlu Abdulrahim K. olduğunu belirledi.1975 doğumlu Abdulrahim K. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Aksaray il Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Adli Mercilere sevk edildi. turkiyeanahaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.