Aksaray’da İşçilerin Eylemine Yalanlama

Aksaray’da İşçilerin Eylemine Yalanlama

Aksaray’da köyde yapımı devam eden iskan evlerinde çalışan işçilerin parasını alamadığı yönünde yaptıkları eyleme İskan Konutları Vekili Ersin Yalçınkaya işçilerin ücretlerinin ve sigortalarının yapıl...

Aksaray’da köyde yapımı devam eden iskan evlerinde çalışan işçilerin parasını alamadığı yönünde yaptıkları eyleme İskan Konutları Vekili Ersin Yalçınkaya işçilerin ücretlerinin ve sigortalarının yapıldığını söyledi.

İşçilerin yaptığı eylemin ardından bir açıklama yapan İskan Konutları Vekili Ersin Yalçınkaya, iddiaların asılsız olduğunu ifade ederek, “Dün bizim adımıza işçiler bazı beyanlarda bulunmuşlar. Karacaören İskan Konutlarında 123 kişinin vekili olarak orada iş yapıyoruz. Çalışanlardan bazıları yalan beyanda bulunduğu için bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Şahısların şahsımla, ortağım Özcan Öztürk’ten her hangi bir alacakları bulunmamaktadır. Ayrıca sigortalarının olmadığını iddia eden işçilerimizin sigortaları halen devam etmektedir. Bugün itibari ile işlerine son verip sigortalarını durduracağız. Bunlarla ilgili her türlü evraklarımız mevcuttur. Ayrıca işçilerden bazıları bir yıldır para almadığını söylüyor. Burada yalan iddialar var. Bunların hepsi bizlerde belgeli. Bir gün öncesinden birçok işçilerin ödemesini bizzat kendi ellerimle yaptım. İmzalı evrakları da elimde mevcuttur. Orada şahsımıza yapılan açıklamalar tamamen asılsızdır. Eğer kendi taşeronları ile bir sorunları varsa bizim bir ilgimiz bilgimiz yoktur” dedi. Yalçınkaya, asılsız iddialarla ilgili yasal yönden de işlemlerin yapıldığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.