Aksaray’da Eski Terminal Yeniden Şekilleniyor

Aksaray’da Eski Terminal Yeniden Şekilleniyor

Aksaray’da uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren, daha sonra ilçe, kasaba ve köylere yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin kullandığı Eski Terminal, Aksaray Belediyesi...

Aksaray’da uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren, daha sonra ilçe, kasaba ve köylere yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin kullandığı Eski Terminal, Aksaray Belediyesi’nin girişimleri ile yeniden şekilleniyor.

Şehrin ortasında olmasına rağmen gerek ticaret, gerek yeşil alan, gerekse yaşam merkezi konularında pozitif herhangi bir değeri olmayan bölge, kısa vadede Aksaray’ın en modern komplekslerinden birisi haline gelecek. Geleceği şekillendirmeye çalıştıklarını dile getiren, değer üreten çalışmaları kaynakları en verimli şekilde kullanarak hayata geçirmenin çabasında olduklarını söyleyen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “İnşallah hayata geçireceğimiz dev projeyle Aksaray’ımız yepyeni ve gelecek onlarca yılına hitap edebilecek bir merkeze sahip olacak. Biz iş yapmış olmak için değil, gerçek anlamda nitelik üretmek için projeler gerçekleştiriyoruz” dedi.

Hak sahiplerinin gönlünü kırmadan, onların mallarını düşük bedelle almaya çalışmadan, şeffaflık ve açık yüreklilikle görüşmeler yaptıklarını ve herkesin ortaya çıkan projeden memnun olduğunu ifade eden Başkan Yazgı, “Tüm hak sahiplerimize müspet yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz şehri tek başımıza değil, Aksaraylılarla birlikte yönetiyoruz. Bu nedenle ne adım atarsak atalım önce onların onaylaması gerekiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.