Aksaray’da Çanakkale Ruhu Canlandırıldı

Aksaray’da Çanakkale Ruhu Canlandırıldı

Aksaray’da, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla vatandaşlara üzüm hoşafı ve ekmek dağıtıldı.Kurşunlu camisinde kılınan öğle namazının ardından 15 Temmuz Milli İrade...

Aksaray’da, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla vatandaşlara üzüm hoşafı ve ekmek dağıtıldı.

Kurşunlu camisinde kılınan öğle namazının ardından 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kurulan çadırda programa katılan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, partililer ve belde belediye başkanları ile belediye meclis üyeleri vatandaşlara kendi elleriyle üzüm hoşafı ve ekmek dağıttı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle Aksaray’da günün anlam ve önemini ifade eden bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Yazgı, “Çanakkale’de düşmana karşı mücadele eden askerlerimizin beslenme zorluğuna dikkat çekmek amacıyla Aksaraylı hemşerilerimize Çanakkale Zaferinin ve o tarih şuurunun yaşatılması için ecdadımızın o günkü menüsü olan hoşaf ve ekmek dağıttık” dedi.

Aksaray Belediyesi’nin üzüm hoşafı ve ekmek ikramında faydalanan vatandaşlar, ülkenin dört bir yanından yiğitlerin tek bir amaç uğruna verdiği bağımsızlık mücadelesiyle kazanılan Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümünde böylesine anlamlı ve güzel bir hizmete öncülük ettiği için Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.