Aksaray’da Belediye Başkanları İstişare Toplantısı Yapıldı

Aksaray’da Belediye Başkanları İstişare Toplantısı Yapıldı

Aksaray’da her ay düzenli olarak yapılan Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nın Kasım ayı toplantısı Sarıyahşi İlçe Belediyesi’nde gerçekleştirildi.İlçe ve belde belediye başkanlarının katıldığı...

Aksaray’da her ay düzenli olarak yapılan Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nın Kasım ayı toplantısı Sarıyahşi İlçe Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

İlçe ve belde belediye başkanlarının katıldığı toplantıda belediyelerin yaptığı çalışmalar ve yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Topakka Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar, Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Akdere, Sağlık Belediye Başkanı Mustafa Kepil, Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan, Güzelyurt İlçe Belediye Başkanı Ünal Değirmenci, Gülağaç İlçe Belediye başkanı Faruk Teğmen, Sarıyahşi İlçe Belediye Başkanı Fatih Ünsal, Demirci Belediye Başkanı Hüseyin Uz, Gülpınar Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu, Ağaçören İlçe Belediye Başkanı Tuncay Atak, Helvadere Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Akyol katıldı.

Toplantıda belediyelerin kaynakları ve yapılacak işler masaya yatırılırken, kış mevsiminin gelmesi ile birlikte alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar da konuşuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.