Aksaray Yol-İş'te Yeni Başkan İlker Arıbaş

Aksaray Yol-İş'te Yeni Başkan İlker Arıbaş

Seçime tek listeyle giren İlker Arıbaş Şube Başkanlığına seçildi.

Toplam 172 üyenin oy kullandığı seçimde 23 delege belirlendi. Kullanılan oyların tamamını alan çiçeği burnunda başkan Arıbaş şunları belirtti.

 

Gerçekleştirmiş olduğumuz bu seçimin işçi kardeşlerimize ve İl Özel İdaremize hayırlar getirmesini diliyor, oylarını vererek destek olan üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.  Bu makamlar hizmet yeri, benden önce bu görevi yürüten Namık Aldırmaz Ağabeyimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İşveren ve çalışanlar arasında iyi iletişim kuracağımıza inancımız sonsuz. Sendika olarak üyelerimizle yönetim arasında köprü olarak her iki tarafın da memnun olacağı bir yönetim sergileyeceğiz. Çalışanlarımızın hakkını sonuna kadar savunurken yönetimi de mağdur etmeyeceğiz” diye konuştu.

Türkiye Yol İş Sendikası 2 No'lu Şube Genel Sekreteri Ali Alkan ise Yol-İş 2 Nolu şube Başkanlığı seçimlerinin 8 Kasım 2014 günü gerçekleştirileceğini belirtti. Alkan “9. olağan genel kurulda oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için yapılan seçimi İlker Arıbaş ve ekibi kazandı. Başkan ve ekibi yapılacak seçimde şahsımı destekleme kararı aldılar kendilerine teşekkür ediyor, başarılı bir sendikacılık hizmeti vereceklerine kalpten inanıyorum dedi.

Yeni dönem şube başkanı seçilen İlker Arıbaş’ın listesi şu isimlerden oluştu. İlker Arıbaş, Rasim Pişkin, Hüseyin Bolakar, Ali Bekmezci, Muammer Deniz, Ali Rıza Yarar, Kenan Öztürk, Bekir Arslan, Mustafa Samur, Fatih Taşkın, Kemal Özcan, Özgür Toprak, Fahri Özbek, Mehmet Oruç, İzzet Söyler, Nazif Bişkin, Mustafa Koçaş, İsmail Kartal, Abdullah Aydoğdu, Hamza Ölmez, Kemal Yüceant, Recep Yılmaz, H. Ahmet Bülbül.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.