Aksaray Valiliği “Halk Günü” uygulamasına başladı

Aksaray Valiliği “Halk Günü” uygulamasına başladı

Aksaray Valiliği “Halk Günü Toplantısının” ilkini gerçekleştirdi. Vali Aykut Pekmez Valilik Makamında vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinledi.

Vatandaşların istek ve taleplerini alan Vali Pekmez, dile getirilen sorunların çözümü için ilgili kurumların talimatlandırılacağını belirterek;  iletilen sorunların en kısa sürede incelenerek çözüm odaklı yaklaşımla gereğinin yapılacağını bildirdi.

Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar; “Sorunlarımızı doğrudan Sayın Valimize aktardık. Sayın Valimize gösterdiği yakın ilgi ve sorunlarımızı dinlediği, çözüm için gayret gösterdiği için çok teşekkür ediyoruz’ dediler.

Bundan sonra da vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, Sayın Valimizin Başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda her ayın ilk Salı günü Halk Günü Toplantılarına devam edilecek olup, katılmak isteyen vatandaşlarımız Valiliğimiz Hükümet Konağı Ek-1 Bina'daki Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) irtibat noktasına başvurmaları gerekmektedir. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.