Aksaray Taşpazar Mahallesi’nde 50 Kişi Ak Partiye Kaydoldu

Aksaray Taşpazar Mahallesi’nde 50 Kişi Ak Partiye Kaydoldu

Ak Parti Aksaray Teşkilatı, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler için çalışmaları bütün hızıyla devam ettiriyor.

13.580 kişilik nüfusu ile Aksaray’ın en büyük ikinci mahallesi olan Taşpazar Mahallesi’nde genel seçim öncesi çalışmalar hızlandı.

Ak Parti Taş pazar Mahalle Başkanı Yusuf Koç ile Mahalle Teşkilat Başkanı Bayram Koç, Mahalle Seçim işleri Başkanı Hülya Bedir, Mahalle Sosyal İşleri Başkanı Muhammed Baş, Mahalle Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Kurt, Mahalle Halkla İlişkiler Başkanı Taner Kalkan, Mahalle Muhasibi Celal Gök, Mahalle Sekreteri Özlem Hacer Yıldırım, oldukça sistemli bir çalışma ile Ak Parti’ye üye kayıtlarını sürdürüyorlar.

Ak Parti Taşpazar Mahalle Başkanı Yusuf Koç, her seçimde olduğu gibi 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Ak Parti’nin Aksaray’dan 3 Milletvekili çıkaracağına inandığını belirterek açıklamasında şu görüşlere yer verdi “  Ak Parti kurulduğu yıldan beri Aksaray’ımızda ve ülkemizde halkımızın güvenini ve desteğini kazanmıştır. Özellikle Aksaray’ımız her seçimde oylarını daha da artırarak güven ve istikrardan yana olduğunu bir kez daha göstermiş ve Türkiye’de ilk 5 il arasına girmiştir. İnşallah Haziran ayında yapılan genel seçimlerde de Taşpazar Mahallesi ve Aksaray’ımız genel olarak Ak Partimize gereken desteğini daha da artırarak devam ettirecektir.

Bizler Ak Parti Mahalle Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Daha ilk günlerde 50 kişilik yeni üye kayıtımızı gerçekleştirdik. Halkımızın Ak Parti’ye olan güveni ve teveccühü ile önümüzdeki genel seçimlerden de çok büyük zaferle çıkarak tek başına iktidara gelecek ve ülkemizdeki güven ve istikrar ile güzel günler görmeye devam edeceğiz.” Dedi.

aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.