Aksaray SGİM’den Borcu Olmayan Gülağaç Belediyesine Plaket

Aksaray SGİM’den Borcu Olmayan Gülağaç Belediyesine Plaket

Sosyal Güvenlik Prim borcu bulunmayan Gülağaç İlçe Belediye Başkanı Faruk TEĞMEN’ e plaket verdi.

        Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, daha önce  iftar yemeğinde Sosyal Güvenlik Prim borcu bulunmayan  Belediyelerin Başkanlarına plaket verdiklerini ancak bazı Belediye Başkanlarının katılamadıklarını ifade ederek,   Sosyal Güvenlik Prim borcu bulunmayan Gülağaç İlçe Belediye Başkanı Faruk TEĞMEN’ e plaket verdi.

        Ardından Ihlara Beldesinde 6552 sayılı Kanun kapsamında, Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçları, ödeme süreleri, taksitlendirmeler ve uygulamalar hakkında vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuldu.

ihlara-belediyesi--bilgilendirme1.jpg

        Katılımcıların soruları cevaplandırılarak, sağlık güvencesi olmayan ve gelir testine tabi olanların mutlaka gelir testi yaptırmaları Genel Sağlık Sigortası borç asıllarının 1 Haziran 2015’e kadar peşinen ödenmesi halinde gecikme cezası ve gecikme  zammı alacaklarının tamamından vaz geçileceği hususlarına dikkat çekildi.

        Dönüşte eski Kurum mensubumuz olan Ihlara Belediye Başkanı İsmail YILMAZ’ ı ziyaret eden İl Müdürü Çalışkan, borcu olan tüm kurum ve vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum