Aksaray Sanayispor Şeytanın Bacağını Kırmak İstiyor

Aksaray Sanayispor Şeytanın Bacağını Kırmak İstiyor

Bölgesel ligdeki temsilcimiz Aksaray Sanayispor ligde 5. Hafta karşılaşmasında Pazar günü saat 15.00’da Dağılgan stadında başkent temsilcisi Kazan Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Aksaray Sanayispor:              Kazan Belediyespor:

Ligde henüz galibiyeti bulunan bölgesel ligdeki temsilcimiz Aksaray Sanayispor Pazar günü taraftarı önünde ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Kazan Belediyespor maçı hazırlıklarını dün teknik sorumlu İsa Doğan nezaretinde Dağılgan stadında yaptığı çalışma ile tamamlayan temsilcimiz bugün ise hafif bir ter antrenmanın ardından maç saatini beklemeye koyulacak.

  Kazan maçı öncesinde Aksaray Sanayispor ‘da kart cezası biten İbrahim Okur Pazar günü takımdaki yerini alabilecek.  APDK tarafından Hacılar Erciyes maçında gördüğü kart nedeni ile 2 maç ceza alan Ömer Sert ise cezası devam ettiği için Pazar günü de forma giyemeyecek.

Aksaray Sanayispor ’da teknik sorumlu İsa Doğan; ligde bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık. İyi futbolumuzu bir türlü skora yansıtamadık. Pazar günü kazan maçı ile yaşadığımız bütün şansızlıklara son vermek istiyoruz. İyi bir takımız. Ama bir türlü gol yollarında yaşadığımız sıkıntılar nedeni ile taraftarımızı mutlu edemedik. Ama camia olarak Pazar günü   bizim için lig yeni başlayacak ve çıkışa geçeceğiz. Bütün futbolseverleri yanımızda görmek ve takıma destek vermeleri için Dağılgan stadına bekliyoruz”1dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum