Aksaray Sağlıklı Gelişiyor

Aksaray Sağlıklı Gelişiyor

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Akaratay, 2016 yılı içerisinde Aksaray Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışmaları sonucu planlanan 6 adet yatırım teklifinin Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edildiğini...

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Akaratay, 2016 yılı içerisinde Aksaray Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışmaları sonucu planlanan 6 adet yatırım teklifinin Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edildiğini söyledi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 2016 yılı yatırım teklifleri ile ilgili bilgiler verdi. 2016 yılı içerisinde Aksaray Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışmaları sonucu planlanan 6 adet yatırım teklifi Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edildiğini belirten Karatay, “Bu 6 ayrı yatırım teklifi böylelikle Aksaray’ımıza kazandırılmış oldu. Bu kapsamda öncelikli olarak Paşacık ve Cumhuriyet Mahallesi’ne 6 adet aile danışmanlık ve rehberlik, koruyucu, psikolojik danışmanlık, beslenme danışmanlığı, sosyal danışmanlık ve rehberlik, koruyucu ağız ve diş sağlığı hizmetleri, fizyoterapist, 112 Acil Yardım İstasyonu ve halk sağlığı merkezi açılması planlanmış olup yıl içerisinde hizmete açılacaktır. Onaylanan yatırım planında Ortaköy ve Gülağaç İlçelerimize toplum sağlığı hizmetlerini kapsayan aile hekimliği, 112 acil yardım istasyonu yapılması, Bağlıkaya Beldesi’nde hizmete açılacak ve 2 aile hekiminin hizmet vereceği aile sağlığı merkezi ve Taşpazar Mahallesi’nde hizmet verecek olan 6 aile hekiminin görev yapacağı aile sağlığı merkezi yer alıyor. Bu sağlık tesislerinin hizmete açılması ile Aksaray sağlık hizmetlerinde önemli bir gelişme kaydedecek. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinin her aşamasında katkılarını esirgemeyen AK Parti Grup Başkanvekili Sayın İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Sayın Cengiz Aydoğdu, Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti ve azimle çalışan AK Parti teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.