Aksaray MHP İle Yürüme Sözü Veriyor

Aksaray MHP İle Yürüme Sözü Veriyor

Milliyetçi hareket Partisi Aksaray Milletvekili Adayları her gittikleri yerde halkın teveccühü ile karşılanıyor. Halk MHP ile yürümekte kararlı.

Hafta sonuna Eskil ilçesinde davet edildikleri bir düğün ile başlayan Turan YALDIR ve Kılıçarslan EKİN gençlerin mutluluğuna ortak oldu. Daha sonra Sağsak, Katrancı, Filikçi, Kökez Köylerine ziyaretler gerçekleştiren adaylar ‘’Coşkulu bir şekilde bizi karşılayan bağrına basan Eskil halkına teşekkür ederiz ‘’ dediler.

Eskil Halkı MHP ile yürüyeceklerini belirtti.

Eskil halkı kararlarını verdiklerini ve sandığa MHP ile yürüyeceklerini belirtirken şu soruyu soruyoruz ‘’ şimdiye kadar 3 dönemdir bir şey yapmamış kişiler şimdiden sonra ne değişecekte Aksaray’a yatırım getirecekler? Halkın bu masala inanacağını düşünmek halkın zekası ile dalga geçmektir. Biz zekamızla asla dalga geçilmeyeceğini sandıkta göstereceğiz. Bu kez MHP diyeceğiz’’diyerek iktidar partisi adaylarına tepkilerini dile getirdiler…

Doğantarla MHP ile yürüme sözü verdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Doğantarla Köyüne bir ziyaret gerçekleştiren YALDIR  ve EKİN, köylülerin sıkıntılarını dinleyerek hasbihal ettiler. Doğantarlanın da elinden alınmış hakları ve çözümlenmemiş problemleri olduğunu ve bu problemlere birlikte çözüm bulacaklarını belirten adaylara Doğantarla da birlikte yürüme sözü verdi…

Demirci kararını verdi MHP ile yürüyor.

Demirci'li vatandaşlar ile miting havasında bir toplantı gerçekleştiren Turan YALDIR ve MHP Aksaray teşkilatı.Vatandaşların sıkıntılarını dinleyip dertlerine çare olabilmek için desteklerini istediler. Demirci halkıda sonuna kadar MHP nin arkasında olacaklarını bu gidişe tek çarenin MHP iktidarı olduğunu söylerken’’ Demircinin yolunu bilmezler seçim zamanı oy istemeye geliyorlar,oysa MHP adayları her zaman halkın içinde, bu yollar gitmedikleri yollar değil’’ dediler.

İlçelerin yanı sıra mahallelerde de büyük teveccühle karşılanan Turan YALDIR, hafta sonu geç vakitlere kadar ziyaretlerini sürdürdü.Hürriyet, Fatih ve Laleli mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın sorunlarını dinleyip çözüm bulmak üzere not alan YALDIR ‘’ halkımızın bize olan sevgisi karşılıksız değil, onlar içlerinden geleni biliyorlar, zamanın da Aksaray’ ın mahallelerinin yönünü gösteremeyen seçilmişlerle de tanıştılar. Artık halk kendine yakın olan, dürüst ve sözünün eri adaylar istiyor. Bize de bu konuda büyük teveccüh gösteriyorlar. Allah nasip eder seçilirsek, hepsi sorunlarına çözüm bulacak ve her ihtiyaçları olduğunda her an ulaşabilecekleri bir vekilleri olduğunu bilecek . Aksaray sahipsiz değil onlarda Aksaray’ı savunan biri olduğunu ve bu kişinin adının Turan YADIR olduğunu biliyor‘’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.