Aksaray Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Kutluyacak

Aksaray Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Kutluyacak

2015- 2016 sezonunda Süper Ligde şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş futbol kulübünün Aksaray’daki taraftarları takımlarının 14.’ncü şampiyonluğu 31 Mayıs Salı akşamı Hükümet Meydanında yapılacak görkemli program ile kutlayacak.

Beşiktaş futbol takımının 79 puanla şampiyonluğa ulaştığı sezon da Aksaray Beşiktaşlılar Derneği takımlarını maçlarda yalnız bırakmamıştı. Stadyumu ligin sadece son üç maçına yetişen Beşiktaş futbol takımı, tabir caizse tüm maçlarını deplasman da oynamıştı. Vodafone Arena stadyumu inşaat halinde olan ve stadyumsuz şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ın da en büyük destekçisi taraftarları idi. Aksaray Beşiktaşlılar Derneği üyeleri takımlarını maçlarda yalnız bırakmadılar. Takımlarının Konya, Kayseri, Mersin, Ankara ve İstanbul’daki maçlarında yalnız bırakmayan taraftarları sezon sonunda “Hakkıyla, Şerefiyle” gelen şampiyonluk için de kutlama programı hazırladılar.

31 Mayıs salı akşamı saat 19:03’te başlayacak kutlama programı öncesinde dernekte tüm hazırlıklar tamamlandı diyen Aksaray Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bilgehan Coşkuner, Aksaray Beşiktaşlılar derneğinin şampiyonluk kutlamasına da öyle bir isim geliyor ki, yıldızlarla bile ölçülemez. Ülkemizin ünlü köşe yazarlarına bile hayatı konu olan isim, takımımıza 35 yıldır aralıksız hizmet eden Süreyya Soner olacak. Beşiktaş ile özdeşleşen Süreyya Soner’in Aksaray’a gelecek olması, şehrimizdeki taraftarları da heyecanlandırdı. Derneğin uçak biletinizi alalım talebine, yok kendi biletimi alırım ve otobüsle gelirim diyen Anadolu İnsanı Süreyya Soner, 31 Mayıs akşamı Aksaray Beşiktaşlıların şampiyonluk kutlamasına katılarak, taraftarları onurlandıracak.

Aksaray Beşiktaşlıların şampiyonluk kutlamasında Grup PİM konser verecek, Beşiktaş şarkıları ile inleyecek Aksaray meydanında, Beşiktaşlılar kendilerine yakışır güzellikte, ahlakta ve duruşta şampiyonluklarını kutlayacaklar” dedi.

FUARA BEKLİYORUZ

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği başkanı Bilgehan Coşkuner, dün açılan ATSO fuarında Aksaray Beşiktaşlılar derneğinin de standı olduğunu söyleyerek, herkesi standı ziyaret etmeye davet ederek, gelin derneğimize üye olun. Beşiktaş’ımıza güç verin, Beşiktaş’ımızın ürünlerine kavuşun diyerek te davette bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.