Aksaray Belediyespor Rakiplerine Bileniyor!

Aksaray Belediyespor Rakiplerine Bileniyor!

Birçok spor branşında ilimizi temsil eden Aksaray Belediye Spor hafta sonu evinde oynayacağı maçlar için rakiplerini beklemeye başladı.

Cumartesi günü oynanacak maçlarda Aksaray Belediye Spor Basketbol Takımı evinde Bolu Sporu konuk edecekken, Voleybol Takımı Adana temsilcisi Seyhan Belediye Sporu ağırlayacak.  Pazar günü ise Hentbolda kızlarımız İzmir ekibi Altay’ı konuk edecek.

Diğer taraftan Aksaray Belediye Spor U15 takımı U15 Liginde Karadeniz Spor ile final maçına çıkacak.

BASKETBOLDA BOLU SPORU KONUK EDİYORUZ

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediye Spor ligin 17. Haftasında evinde Bolu Sporu konuk edecek.

Cumartesi günü Atatürk spor salonunda saat 15:00’da oynanacak maç öncesi son hazırlıklarını yapan Aksaray Belediye Spor rakibi Bolu Sporu beklemeye başladı.

Son haftalara girilirken her maçın daha da önemli hale geldiği Ligde Aksaray Belediye Spor rakibinin karşısına galibiyet parolası ile çıkacak. Bolu Sporu yenerek ligde çıkış yakalamak isteyen Aksaray Belediye Spor bütün hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor.

Cumartesi günü saat 15:00’da Atatürk spor salonunda oynanacak maça taraftarlarında yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

VOLEYBOLDA LİDER, SEYHAN BELEDİYE’Yİ AĞIRLAYACAK

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Ligi 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediye Spor ligin 17. Haftasında evinde Adana ekibi Seyhan Belediye ile karşılaşacak.

Grubunda namağlup açık ara farkla lider olan Aksaray Belediye Spor ligde puan sıralamasında en yakın rakibi Seyhan Belediye Sporu evinde konuk ediyor.

Bir üst lige çıkmak için playoff oynamayı garantileyen temsilcimiz Aksaray Belediye Spor rakibi Seyhan Belediye Sporu yenerek namağlup unvanını korumak istiyor. Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda saat 12:00’da oynanacak maç öncesi Aksaray Belediye Spor hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Taraftar desteğini de arkasına alarak rakibini yenmek isteyen Aksaray Belediye Spor Voleybol takımında tek hedef mutlak galibiyet.

HENTBOLDA KIZLARIMIZ ALTAY'I BEKLİYOR

Hentbol Bayanlar 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediye Spor Pazar günü ligin 20. Haftasında evinde İzmir ekibi Altay ile karşı karşıya gelecek.

Ligde 3. Sırada yer alan temsilcimiz Aksaray Belediye Spor playoff müsabakalarında daha avantajlı duruma gelmek için sahaya galibiyet parolası ile çıkacak.

İlk maçı deplasmanda rakibi Altay karşısında 26-22 kazanan kızlarımız kendi evinde seyircisi önünde oynayacağı maçta daha farklı bir galibiyet almayı hedefliyor. Son haftalara girilirken her maçın ayrı bir önem kazandığı ligde Aksaray Belediye Spor da çalışmalarını yoğun tempo ile sürdürüyor.

Pazar günü saat 13:00’da Dağılgan Spor Salonunda oynanacak maça taraftarlarında yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. aksaraymedya.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.