Aksaray Belediyespor, Osmangazi Belediyespor’u 36-23 mağlup etti

Aksaray Belediyespor, Osmangazi Belediyespor’u 36-23 mağlup etti

Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Hentbol Süper Lig’inde Aksaray’ı başarıyla temsil eden 68 Aksaray Belediye Spor, evinde konuk ettiği Bursa Osman Gazi Belediye Spor takımını 36-23 yenerek puanını 21’e çıkardı.

Dağılgan Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sporsever izledi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan 68 Aksaray Belediye Spor Takımı, kaptanİlke’nin takımı çok iyi motive etmesi ve takım halinde rakibe baskı yapması sonucu ortaya konulan güzel bir oyunla sahadan 36-23 galip ayrıldı.

Ortaya konan güzel oyunun ardından 68 Aksaray Belediye Spor’dan Kaptan İlke Şen ve Kezban Kabak ile Bursa Osmangazi’den Sibel Gündoğdu Maçın iyileri seçildi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, karşılaşma sonrası sahaya inerek bayan sporcuları ve teknik heyeti başarılarından dolayı tebrik etti.

Bayan Hentbol Takımı oyuncuları ise elde ettikleri bu galibiyeti kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yaarmağan ettiler.

Antrenör Muhittin Kılınç, ortaya koydukları mücadele ve güzel oyunla elde edilen galibiyetten dolayı sporcularını yürekten kutladığını ifade ederek “ Bayanlar Süper Liginde Aksaray’ımızı temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Bursa Osman Gazi ile yaptığımız karşılaşmayı 36-23 skorla kazandık.  Bir hafta da 3 maç yapacak olmaktan dolayı çok zorlu bir haftaya girdik. Çarşamba günü deplasmanda Üsküdar Belediye Spor takımı ile karşılaşacağız. Ardından 22 Nisan’da ise evimizde Şampiyonluğu güçlü adayı ve lider Kastamonu Belediye Sporu konuk edeceğiz. Son maçımızı ise 6 Mayıs’ta Genç Uşak Spor ile oynayarak ligi tamamlamış olacağız. Tabi bizim hedefimiz orta sıralarda yer almaktı. Bunu başardık. İnşallah seneye çıtamızı daha da yükselterek Aksaray’ımızı en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğiz” Dedi. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.