Aksaray Belediyespor Finale Çıkmayı Garantiledi

Aksaray Belediyespor Finale Çıkmayı Garantiledi

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Liginde mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediye Spor bir üst lige çıkmak için mücadele ettiği yarı finalde grubunda bulunan rakiplerini yenerek finale çıkmayı garantiledi.

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Ligini lider tamamlayarak Malatya’da düzenlenen yarı final

müsabakalarına gitmeye hak kazanan Aksaray Belediye Spor burada D grubunda İstanbul Es Spor, Hakkari Gençlik Malatya ilinde yapılan ve Voleybol 2. Lige yükselme Play Of ilk maçında Aksaray Belediye Spor rakibi Şanlıurfa Haliliye Belediyeyi 3-0 yenerek yarı final müsabakalarına iyi bir başlangıç yaptı. Haliliye Belediye karşısında ilk seti 25-17 kazanan Aksaray Belediye Spor ikinci sette rakibine 25-16 ile diz çöktürürken üçüncü seti 25-23 alarak son noktayı koydu.

ilk 2 takımın finale yükseleceği grupta ikinci maçını Hakkari Gençlik Merkezi ile oynayan Aksaray Belediye Spor rakibini rahat bir şekilde 3-0 yenerek finale yükselmeyi garantiledi. Rakibi karşısında 1. Sette 25-14, ikinci sette 25-12 ve üçüncü sette 25-14 üstün gelen Aksaray Belediye Spor bu sonuçla 4 gruptan toplam 8 takımın çıkacağı finale adını yazdırmayı başardı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.