Aksaray Belediyesi’nden bir rekor daha!

Aksaray Belediyesi’nden bir rekor daha!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibinin göreve gelmesiyle birlikte Aksaray’da başlayan değişim ve gelişim rüzgarı hızla sürüyor.

İlk olarak belediye önünde gecelik operasyonla başlayan asfalt çalışması kenar mahallelerde ve şehrin muhtelif yerlerinde bütün hızıyla sürüyor.

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,  Kurtuluş Mahallesi 3881 No’lu sokakta ve Cumhuriyet Mahallesi TOKİ 5. Etap bölgesinde sıcak asfalt çalışmalarını devam ettiriyor.

Başkan Yazgı, göreve geldikleri ilk altı aylık süre içinde 113 bin 500 ton sıcak asfalt döktüklerini ifade ederek, Kurtuluş’ta ve TOKİ bölgesinde alt yapısı biten yerlerde asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bu arada yolları evlerinin önüne kadar asfaltlanan vatandaşlar, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya yaptığı bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

“30 YILDIR BÖYLE HİZMET GÖRMEDİK”

Kurtuluş Mahallesi sakini 58 yaşındaki Mahiye Kılıç 30 yıldır aynı yerde oturduğunu ve böyle bir hizmet görmediğini ifade ederek “Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun bizi çamurdan kurtardı, teşekkür ediyoruz. Ben 30 yıldır burada yaşıyorum, böyle hizmet görmedim. İlk defa böyle güzel bir hizmet görüyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUM”

50 Yaşındaki Gurbetçi ve yol teknikeri Erol Kılıç ise Aksaray Belediyesi’nin attığı asfalta övgüler yağdırarak şunları söyledi “Ben gurbetçiyim, aynı zamanda yol teknikeriyim. En son çalıştığım ülke Nijerya. Oradan izine geldim. Oraların ana yollarında bile görmediğim asfalt hizmetini Aksaray’ımızın en ücra köşelerinde gördüm. Memleketimle başkanımla gerçekten gurur duyuyorum. Yapılan hizmetlerle sözün bittiği yerdeyiz. Sayın başkanımıza ve ekibine sonsuz teşekkürler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.