Aksaray Belediyesi su kesintisine neden olan hatları yeniliyor

Aksaray Belediyesi su kesintisine neden olan hatları yeniliyor

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, şehir merkezinde 6 mahallenin su teminini gerçekleştiren içme suyu şebeke hattında geniş kapsamlı çalışma başlattı. Ekipler, şebeke hattı üzerinde arızaya sebebiyet veren su vanasını devre dışı bıraktı.

Atatürk Bulvarı Nevşehir Caddesi üzerinde Zafer, Şifahane, Çiftlik, Bayram Baba, Şeyh Hamit ve Cumhuriyet Mahallelerine su temini gerçekleştiren içme suyu şebeke hattında sürekli arızaya neden olan bölgede Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince kazı çalışması başlatıldı.

Sabahın erken saatlerinde yoğun bir çalışma başlatan Su Arıza Ekibi, 6 mahallenin su ihtiyacını karşılayan ana şebeke hattındaki arızayı tespit etti. Ana hat üzerinde arızaya neden olan ve kullanım süresi dolmuş 40 yıllık vanayı devre dışı bırakarak şebeke hattını yeniledi.

Belediye yetkililerince verilen bilgiye göre şebeke hattı üzerinde yapılan çalışma neticesinde bu mahallelerde yaşanan su kesintisi sorununun ortadan kaldırıldığı ifade edildi.

thumbnail_su-kesintisine-neden-olan-hatlar-yenileniyor-(1).jpgthumbnail_su-kesintisine-neden-olan-hatlar-yenileniyor-(3).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.