Aksaray Belediyesi Ramazanı Şerifi Karşılamaya Hazır

Aksaray Belediyesi Ramazanı Şerifi Karşılamaya Hazır

Aksaray Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği "11 ayın sultanı Ramazan ayı için yaptığı Programları" bu yıl 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kutlamaya...

Aksaray Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği "11 ayın sultanı Ramazan ayı için yaptığı Programları" bu yıl 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kutlamaya hazırlanıyor.

Aksaray Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun hayata geçireceği sosyal ve kültürel faaliyetlerle On bir ayın sultanı Ramazan coşkusunu yaşatmak için ve 7'den 70'e her yaştan insana hitap eden hazırlıklarına devem ediyor. Aksaray Belediyesi, ünlü sanatçılar ve grupların sahne alacağı, dinletiler, tiyatro gösterileri, Ramazan sohbetleri, illüzyon gösterileri, çocuk oyunları ve yarışmalar halkla buluşacak. Meydanda kurulacak Ramazan Sokağında pamuk helvacısı, elma şekercisi, macuncusu, lokmacısı, mısırcısı, şerbetçisiyle unutulmaya yüz tutmuş Ramazan geceleri yaşatılacak. Çarşı aynı zamanda gıda ve kitap satış stantları ile alışverişin merkezi olacak.

Ramazan ayının birlik beraberlik ve manevi duygularının perçinlendiğini belirten Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "Ramazan, hepimiz için iyilik kapılarının açık olduğu ve kötülük kapılarının kapandığı bir zaman. Bu zaman iklimini iyi değerlendirmeliyiz. Ramazan ibadettir, paylaşmaktır, kardeşlik ve berekettir" ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi 25 mahallede kuracağı iftar sofraları ve erzak yardımları ile binlerce vatandaşa ulaşmayı hedefleyerek Ramazanın manevi zenginliğini sofralara taşıyıp, mahalle kaynaşmasını sağlayarak bütün bunların yanında onlarca etkinliği Aksaray halkıyla buluşturacak.

Aksaray Belediyesi Ramazanı Şerifi Karşılamaya Hazır

Aksaray Belediyesi Ramazanı Şerifi Karşılamaya Hazır

Aksaray Belediyesi Ramazanı Şerifi Karşılamaya Hazır

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.