Aksaray Belediyesi Pepee İle Minikleri Buluşturdu

Aksaray Belediyesi Pepee İle Minikleri Buluşturdu

Aksaray Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu "Şarkılarla-Oyunlarla Pepee" adlı gösteri çocuklarla buluştu.Aksaray Kültür Merkezi’nde iki seans halinde sergilenen gösteriye gelen aileleri Aksaray Belediyes...

Aksaray Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu "Şarkılarla-Oyunlarla Pepee" adlı gösteri çocuklarla buluştu.

Aksaray Kültür Merkezi’nde iki seans halinde sergilenen gösteriye gelen aileleri Aksaray Belediyesi’nin maskotu “Aslancan” kapıda karşıladı. Aslancan, çocuklara Aksaray’ın tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan ‘Aslancan ile Boya ve Öğren’ kitabını hediye etti. Salona dolduran çocuklar, sabırsızlıkla oyun başlamasını beklerken bazı ailelerde yer bulamadığı için gösteriyi ayakta izlemek zorunda kaldı. Daha sonra her gün ekranlarda izleyicisi ile buluşan Pepee, en sevilen şarkılarıyla sahneye çıktı. Çizgi film karakteri Pepee ve kuzeni Şila, söylediği eğitim içerikli şarkılarla hem çocuklar hem de ailelerini eğlendirdi.

Pepee ve Şila’nın gösterisini dikkatle izleyen çocuklar, sahneden atılan balonlarla eğlenceli dakikalar yaşadı. İki saat süren gösteri sonunda çocuklar, salondan mutlu bir şekilde ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.