Aksaray Belediyesi Okulların 20 Yıllık Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

Aksaray Belediyesi Okulların 20 Yıllık Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

Aksaray Belediyesi 1994 yılından beri şehir kanalizsyonu olmayan okulların kanalizasyon sorununu çözüme kavuşturdu.Aratol’da Süleyman Demirel Eğitim Kampüs alanı içinde bulunan Şehit Pilot Hamza Gümüş...

Aksaray Belediyesi 1994 yılından beri şehir kanalizsyonu olmayan okulların kanalizasyon sorununu çözüme kavuşturdu.

Aratol’da Süleyman Demirel Eğitim Kampüs alanı içinde bulunan Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi, Güzel Sanatlar Okulu ve Spor Lisesi ile Aksaray İlköğretim Okulu ve İş Okulu yıllardır kanayan yarası olan kanalizasyon sorunu Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın talimatı ile çözüme kavuştu. Kampüs alanında bulunan okulların kanalizasyonlarının yapılmasının ardından bölgeye giden ve inceleme yapan Belediye Başkanı Yazgı’ya okul idarecileri teşekkür etti.

“Okullar bizim yüz akımızdır” diyen Başkan Yazgı, “Burası okullarımızın bulunduğu bir alan. Yıllardır devam eden bir kanalizasyon sorunu vardı. Biz çok şükür ekibimizin çalışması ile burayı iyi bir noktaya getirdik. Bundan sonrada inşallah bu tür bir sıkıntı ile karşılaşılmayacak. Özellikle fen lisesi, güzel sanatlar lisesi ve diğer okullarımız olsun bütün okullar bizim yüz akımızdır. Oralarda bu tip problemlerle karşılaşılmaması gerekiyor. Bu sene bu kanalizasyon problemini çözmek suretiyle okullarımızı rahatlatmış olduk” dedi.

Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi Müdürü Jale Özdal da, Başkan Yazgı ve ekibine teşekkür ederek, “1994 yılından beri buranın şehir kanalizasyonuna bağlantısı yoktu. O yüzden de kanalizasyon bizim için çok büyük bir sıkıntıydı. Ama belediyemizin yaptığı bu çalışma ile yıllardır kanayan yara olan bu sorun bu sene halledilmiş oldu. Başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen bütün çalışanlara teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.