Aksaray Belediyesi Hanımeli Pazarı büyük ilgi görüyor

Aksaray Belediyesi Hanımeli Pazarı büyük ilgi görüyor

Aksaray Belediyesi tarafından kadınların ev ekonomisine katkı sağlaması amacıyla kurulan “ Hanımeli Pazarı” büyük ilgi görüyor.

Girişimci ve emekçi kadınlar, her hafta Çarşamba günü Cumartesi pazarı pazarı alanında kurulan Hanımeli pazarında kendi ürettikleri aksesuar, giyim, ev tekstili, takı, gıda, oyuncak gibi çeşitli ürünleri satışa sunuyor.

Aksaray Belediyesi’nin dar gelirli kadınların ekonomik hayata katılımlarını arttırmaya ve girişimciliklerini desteklemeye yönelik kurduğu Hanımeli Pazarı kadınlara iş olanağı sağlarken, Aksaray Belediyesi yetkilileri, Pazar esnafı kadınlara destek olmaya devam ediyor.
Hanımeli Pazarını ziyaret eden Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik, tüm esnafları tek tek ziyaret ederek “Hayırlı işler bol kazançlar” diledi.

Başkan Yardımcısı Çelik, Hanımeli Pazarının daha da geliştirilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını ifade ederek şunları söyledi “ Aksaray Belediyemize ait Hanımeli Pazarımızda ev hanımları gıda ürünleri başta olmak üzere aksesuar, giyim, ev tekstili, takı, , oyuncak gibi çeşitli ürünleri satışa sunuyor. Gerçekten bütün hanım esnaflarımız yaptıkları ve satışa sundukları ürünlerle çok güzel hizmet veriyorlar.

Hanımlarımızın ekonomik hayata katılımlarını artırmak ve girişimciliklerini desteklemek amacıyla Hanımeli Pazarımıza tüm Aksaraylıları davet ediyoruz. Çalışan vatandaşlarımızı, öğrencilerimizi ve tüm vatandaşlarımızı hem kahvaltıya hem de öğle yemekleri için Hanımeli Pazarımıza davet ediyoruz. Halkımızın desteği ile Hanımeli Pazarımızın daha da büyüyüp gelişeceğine inanıyoruz.” dedi.

thumbnail_re-exposure-of-119a6846.jpgthumbnail_re-exposure-of-119a6860.jpgthumbnail_re-exposure-of-119a6883.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.