Aksaray Barosu’ndan Türkiye Barolar Birliği Ziyareti

Aksaray Barosu’ndan Türkiye Barolar Birliği Ziyareti

Aksaray Baro Başkanı Av. Beytullah COŞKUN ile Başkan Yardımcısı Av. Murat BİÇKİN, Türkiye Barolar Birliği Delegesi Av. Yaşar TOPRAK, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU’nu makamında ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

Aksaray Barosu heyetinin ziyareti esnasında Türkiye Barolar Birliği Saymanı-Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sabri Erdal GÜNGÖR ve Türkiye Barolar Birliği Delegeleri Av. Erzan ERZURUMLUOĞLU ile Türk-av Başkanı  ( Türk Dili Konuşan Ve Akraba Ülkeler Avukat Örgütleri Birliği )   Av. Kürşat KARACABEY de hazır bulundular.

Ülkemizin hukuki sorunları, yargının sorunlarının ele alındığı, tüm sorunların çözümünde mutakabata varıldığı belirlendi.

Görüşmede ülkemizin en büyük sorunlarından olan terör ile mücadele konusunda Milli duruş, devletimizin ve hükumetimizin vermiş olduğu mücadelede destek açıklaması geldi. Türkiye Barolar Birliği ve Aksaray Barosu bu mücadelenin terörün son buluncaya kadar devam etmesi gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.

Yapılan görüşmede Aksaray Barosu Hizmet binası yapımı konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU ile bu konuda ve tüm sorunlarda görüş birliğine varıldı. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.