Aksaray AK Parti Kadın Kolları Ebelerimizi unutmadı

Aksaray AK Parti Kadın Kolları Ebelerimizi unutmadı

Aksaray AK Parti Kadın Kolları Ebelerimizi unutmadı

Bir bebeğin mucizevî doğumuna yaşama tutunuşuna şahitlik eden Ebelerimizin zor ve sorumluluk gerektirdiğinin bilincinde olduğunu belirten Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak ve Ak Parti Aksaray Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimiz Ebeleri bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Aksaray Doğum Hastanesinde çalışan Ebeleri ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Sağlık Personeli olmanın insan hayatını etkileyen önemli bir yanı vardır bu yüzdendir ki emanetiz onların iğne tutan ellerine diyen Hediye Pak, Şimdi ise o eller renklensin karanfille buluşsun diye Yönetim Kurulu Üyelerimiz Aksaray Doğum Hastanesinde görev yapan Ebelere karanfil dağıttı. Yeni Doğan, Ameliyathane ve Kadın Doğum Acili bölümündeki Ebe’lerin günlerini kutlayan kadın kolları yönetim kurulu üyelerimiz, Hemşire, sağlık Personeli, Hasta ve hasta yakınlarına da karanfil dağıtarak geçmiş olsun deyip ve göz aydınlığı temennilerinde bulundular.

Hastane Müdürü Hikmet Büyükkışla, Başhekim Yardımcısı Dr. Kadri Cemil Sulubulut ve Başhemşire Yardımcısı Ayşe Karanfil ziyaretten duydukların memnuniyeti dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.