Ak Parti’den Emeklilere Ziyaret

Ak Parti’den Emeklilere Ziyaret

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş, Aksaray Belediyesi Emekliler Dinlenme ve Çay Bahçesi’ni ziyaret etti.

Burada emekliler ile buluşan AK Heyet emeklilerin talep ve önerilerini dinledi. Emeklilerle yakından ilgilenen AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, eline aldığı not defteri ve kalemle bir bir emeklilerin taleplerini yazdı. Aksaray’ın gelişmesi ve büyümesi için dur durak bilmeden çalışacaklarını belirten Başkan Karatay, “AK Parti kurulduğu günden bu yana ne söz verdiyse yaptı. Şimdi de bizler de ne söz vermişsek bir bir yerine getireceğiz. AK Parti olarak kurum ve kuruluşlarımızla, Valiliğimiz, belediyemiz ile birlikte her daim birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Özellikle de vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik için de olacağız ki talep ve önerileri ilk ağızdan duyalım. Büyük projeler kapsamında da Ankara ayağındaki çalışmaları yakından takip ediyoruz. Milletvekillerimiz ve teşkilatımız onlarında takipçisi. Aksaray’ımız için ne gerekiyorsa bir bir yapacağız” şeklinde konuştu.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti de emeklilerle görüşerek hem yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi, hem de talep ve önerileri aldı. Emekliler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.