AK Parti Heyeti, İl Müftüsü Bal’ı Ziyaret Etti

AK Parti Heyeti, İl Müftüsü Bal’ı Ziyaret Etti

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün ile birlikte, İlimiz Müftüsü Cemaleddin Bal’ı ziyaret etti.

Ziyaretler hakkında kısa bir değerlendirme yapan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; “Ak Parti Aksaray İl Teşkilatı olarak kurum ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İl Müftümüz Cemaleddin Bal’ı makamında ziyaret ederek, kurum ve çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Kendilerine ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret için İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün’e teşekkür eden İl Müftüsü Cemaleddin Bal ise, “Cenabı Allah bize Aksaray’a faydalı ve hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Aksaray güzel bir şehir. İnşallah gönlü güzel insanlarla dolu Aksaray’a elimizden gelen en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Daha sonra İl Müftüsü Cemaleddin Bal, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki heyet’e müftülük binasında yapılan yenilikler ve kurum çalışmalarını yerinde tanıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.