Aday Adayı Nutku Akın’a Ankara’da anlamlı ödül

Aday Adayı Nutku Akın’a Ankara’da anlamlı ödül

AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Nutku Akın’a Ankara’da Kültür sanat plaketi takdim edildi.

Başkent Ankara Meclisi ve Kültür Sanat muhabirleri derneği tarafından ortaklaşa gerçekleşen ve  2.si gerçekleştirilen Kültür Sanat Buluşması Ankara’da yapıldı. Ankara’nın en büyük hemşeri STK’larını tek çatı altında toplayan Başkent Ankara Meclisi bu sene Kültür sanat plaketini AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı işadamı Nutku Akın’a takdim etti.

Nutku Akın Kürsüye davet edilirken, Anadolu sevdalısı, memleketi Aksaray’ın aşığı, olarak anons edildi. Anadolu Kültürü ve sanatına verdiği desteklerinden dolayı plaket almaya layık görülen Nutku Akın’a plaketini Başkent Ankara Meclisi icra kurulu başkanı Nevzat Ceylan takdim etti.

Nutku Akın, Kültür Sanat buluşması gecesinin plaket töreninde yaptığı konuşmasında, kendisinin de bir Ortaanadolu insanı olarak Anadolu kültür ve değerlerini çok iyi bildiğini ve bunun gelecek nesillere aktarılması adına bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan ve Kültür Sanat Muhabirleri derneği başkanı İbrahim Gökdemir’de başarılarının devamını diledi. Geceye 100’e yakın STK’nın başkanı yöneticileri katıldı.    aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.