68 aksaray görme Engellilerspor 2. Futsal Liginde

68 aksaray görme Engellilerspor 2. Futsal Liginde

68 aksaray görme Engellilerspor 2. Futsal Liginde!

02-06 Ağustos 2017 tarihleri arasında Çanakkale ilinde gerçekleştirilen Görme engelliler B2-B3 Futsal ( Az görenler salon futbolu) Yükselme müsabakalarında 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü tarih bir başarıya imza atarak 2. Lig Futsal Ligine çıkmayı başardı.

68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü 02.08.2017 tarihinde çekilen kuralar sonucunda A grubunda yer aldı. A grubunda Yapılan Karşılaşmalar sonucunda: İstanbul Bakırköy GESK 3-0, Manisa GESK 8-1, Çanakkale GESK 1 -1 berabere sonuçlanan maçlar sonucunda Grubu birinci bitirerek çeyrek finalde İstanbul Engelsiz Akademi GESK ile karşılaştı yapılan karşılaşmayı ise İstanbul Engelsiz Akademi GESK 3-0 sonucuyla yarı finalde ki rakibimiz Denizli GESK oldu Denizli GESK ile yapılan karşılaşma sonucunda ise Denizli GESK i 2-0 skorla geçerek Diyarbakır Kayapınar Belediyesi GESK ile finalde karşılaşmaya hak kazandı ve final maçında ise 68 Aksaray GESK.2-0 lık sonuçla final maçını kaybederek Çanakkale ilinde gerçekleştirilen Futsal Yükselme Grubu maçlarını 2. Olarak tamamlayarak 2. Lig Futsal Ligine çıkmayı başardı. Kazanılan Başarı sonucunda ikincilik kupasını ve gümüş madalyayı Aksaray İline ve Aksaray da yaşayan engellilere armağan ettiler.

Aksaray ilinde tarihi büyük bir başarıya imza atan 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, yetkilileri, Başarılarından dolayı 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübüne başından beri destek veren Aksaray Valisi Sn. Aykut PEKMEZ’e Aksaray Belediye Başkanı Sn. H. Şahin YAZGI’ya İl Genel Meclisi Başkanına, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürüne Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürüne ve desteklerini esirgemeyen herkese Teşekkür ettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.