68 Aksaray Belediyespor Adım Adım Şampiyonluğa Koşuyor

68 Aksaray Belediyespor Adım Adım Şampiyonluğa Koşuyor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz 68 Aksaray Belediye Spor, 21.haftada sahasında Yeşil Kırşehir Sporu ağırladı.

Dağılgan Stadyumundaki karşılaşmayı Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan birlikte izledi.

68Aksaray Belediye spor bu hafta müsabakaya etkili başladı. İlk dakikalarda rakibine zor anlar yaşatan siyah-beyazlılar ceza sahası içerisinde göz doldurdu. Dakika 29’u gösterirken ceza sahasına atılan topu iyi takip eden Uğur Yalçın, rakip defansı ve kaleciyi çalımlayarak takımını galibiyete taşıyacak golü ağlara gönderdi. 1-0

 

Taraftarlarca coşkuyla karşılanan protokol, müsabakaya büyük destek verdi.Vali, Vekil  ve Başkan atılan golü ayakta alkışladı.

Daha sonraki dakikalarda gelişen İlk yarı Aksaray Belediye Spor atağında rakip kaleye çekilen şutlar direkten dönünce ilk yarı 1-0 Aksaray Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip kalede gol arayan Siyah Beyazlılar aradıkları gölü bulamayınca rakip Kırşehir Spor’a da gol atma fırsatı vermeyerek ilk yarıda Uğur Yalçın’ın attığı gol ile sahadan 1-0 galip ayrıldı ve haftaya deplasmanda oynayacağı Altındağ Belediye Spor maçı öncesi moral buldu.

Elde edilen galibiyetle şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan 68 Aksaray Belediyespor karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı. Siyah Beyazlı taraftarlar, Vali Aykut Pekmez, Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yıfutbolcularla birlikte sahaya davet etti.

Vali, Milletvekili ve Başkan el ele vererek, Siyah Beyazlı tribünlere koştular, futbolcularla birlikte taraftarı selamladılar ve hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Milletvekili Mustafa Serdengeçti karşılaşma sonrası Aksaray Belediye Sporlu futbolcuların soyunma odasına girerek, tüm futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Başkan Yazgı ve Milletvekili Serdengeçti, haftaya Ankara deplasmanında oynanacak olan Altındağ Belediye Spor -68 Aksaray Belediye Spor maçında takıma destek vermek için orada olacaklarını ve gereken her türlü desteği vereceklerini kaydettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.