22. Günebakan Sertifikası Hizmetiçi Eğitim Enstitüsüne Verildi

22. Günebakan Sertifikası Hizmetiçi Eğitim Enstitüsüne Verildi

Aksaray Belediyesinin, halkın daha temiz ve güvenli gıda tüketmesi aynı zamanda işletmelerin hijyen kalitesini yakalaması için başlattığı Günebakan...

Aksaray Belediyesinin, halkın daha temiz ve güvenli gıda tüketmesi aynı zamanda işletmelerin hijyen kalitesini yakalaması için başlattığı Günebakan Projesi'nde 22'nci sertifika Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Müdürlüğüne verildi.

Aksaray Belediyesinin gıda işletmelerinin hijyen kalitesini yakalaması için başlattığı Günebakan Projesine yeni bir işletme daha dahil oldu. Günebakan sertifikası için müracaatta bulunan Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünde yapılan denetlemede, kurumun ve çalışanlarının hijyen kurallarına uygun olduğu tespit edildi. Yapılan değerlendirme sonunda kuruma Günebakan verilmesi kararlaştırıldı.

Yapılan törenle birlikte Günebakan Sertifikası, Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Müdürü Yakup Yıldırım'a teslim edildi. Kurum Müdürü Yakup Yıldırım, uygulamadan dolayı başta Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.