2 Braşta Eskil Devlet Hastanesine doktor takviyesi

2 Braşta Eskil Devlet Hastanesine doktor takviyesi

Aksaray Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları ve Ortopedi Uzmanları, Perşembe günleri dönüşümlü olarak Eskil Devlet Hastanesinde poliklinik yapacaklar.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut, Eskil halkına Göz ve Ortopedi doktoru müjdesi verdi.

Genel Sekreter Durgut; Eskil ve bölge halkının talepleri doğrultusunda, Aksaray Devlet Hastanesinde görev yapan Göz Hastalıkları ile Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlarının haftada bir gün Perşembe günleri,Eskil Devlet Hastanesinde görevlendirildiklerini açıkladı.

Eskil Devlet Hastanesinin göz muayenesi için gerekli tıbbi donamıma sahip olduğunu belirten Genel Sekreter Durgut; “7 Nisan Perşembe gününden itibaren Eskil Devlet Hastanesinde Göz ve Ortopedi doktorlarımız hasta muayene etmeye başladılar. Şimdilik haftada bir gün Perşembe günleri poliklinik yapılacak. İlk hafta Aksaray Devlet Hastanesinde görevli doktorlarımızdan  Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ferhat Sarıbaş ile Ortopedi Uzmanı Dr. Mehmet Eren poliklinik yapmışlardır. Eskil ve bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. aksaraymedya.com

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.