2 Bin Kişi Yunus Emre Mahallesinde İftar Yemeğinde Buluştu

2 Bin Kişi Yunus Emre Mahallesinde İftar Yemeğinde Buluştu

Ramazan ayı dolayısıyla Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenmekte olan toplu iftar ve mahalle meclisi toplantıları devam ediyor.Aksaray Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi itfaiye önünde düzenlediği...

Ramazan ayı dolayısıyla Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenmekte olan toplu iftar ve mahalle meclisi toplantıları devam ediyor.

Aksaray Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi itfaiye önünde düzenlediği programa Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programında Başkan Yazgı eşi Hasibe Yazgı ile birlikte iftar yemeğine katılan vatandaşları tek tek ziyaret ederek ‘hoş geldiniz’ dedi.

Başkan Yazgı, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada herkesin Ramazan ayını kutlayarak “ İnşallah tuttuğunuz oruçlar yapmış olduğunuz ibadetler Allah katında kabul olur” diye konuştu.

Başkan Yazgı, iftar alanına kurulan Beyaz masa birimine vatandaşların mahalleleri ve kendileriyle ilgili sorunlarını iletebileceklerini belirterek, “Beyaz masa dediğimiz bir sistemimiz var. Sizlerin bizlere ileteceği sorunları, problemleri, sıkıntıları teker teker not alacaklar. İlgili Başkan Yardımcılarımıza iletilmek suretiyle bu sorunları biz program dahilinde çözümleyeceğiz ve sizlere hizmetimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından vatandaşlar, kendilerini iftar yemeğinde buluşturan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.