2 Bin 500 Kişi Geleneksel Mahalle İftarında Buluştu

2 Bin 500 Kişi Geleneksel Mahalle İftarında Buluştu

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel mahalle iftarları devam ediyor.Hamidiye, Zincirli, Minarecik, Muhsin Çelebi, Dere, Hacı Hasanlı, Meydan, Sofular ve Çerdiğin Mahallelerin katılımıyl...

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel mahalle iftarları devam ediyor.

Hamidiye, Zincirli, Minarecik, Muhsin Çelebi, Dere, Hacı Hasanlı, Meydan, Sofular ve Çerdiğin Mahallelerin katılımıyla gerçekleştirilen mahalle iftarında 2 bin 500 kişi bir araya geldi. Aksaray Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar sofrasına Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, meclis üyeleri katıldı.

İftar alanına gelişi sırasında vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Belediye Başkanı Yazgı, iftar sofrasındaki tüm vatandaşları tek tek ziyaret edip tokalaşarak hasbıhal etti. İftar öncesi kardeşler ilahi grubu da seslendirdikleri ilahilerle iftara gelen vatandaşlara Ramazanın manevi havasını yaşattı.

Mahallede iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Haluk Şahin Yazgı, "Her gittiğimiz mahallede, her yapmış olduğumuz iftarlarda o mahallede yaşayan kardeşlerimizle birlikte iftar yapmak bizim için ayrı bir güzellik oluyor. Ramazan ayının mutluluğunu ve huzurunu, bir aile olmanın ne demek olduğunu bir kez daha görmüş oluyoruz. Bugün iftarımıza katılan muhtarlarımıza ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu güzel organizasyonumuzda emeği geçen çok değerli çalışanlarımız var. Bize bu yemekleri pişiren, bu yemekleri ayarlayan onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle iftarlarında beyaz masa birimini de kurduklarını hatırlatan Başkan Yazgı, “Aynı zamanda beyaz masa dediğimiz bir sistemde oluşturuyoruz. Sizler problemlerinizi, sıkıntılarınızı, mahallenizle ilgili olabilir, kendi özel durumunuzla olabilir. Beyaz masaya ilettiğiniz zaman orada ki arkadaşlarımız notlarını alıyor ilgili başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine iletmek suretiyle, program dahilinde o sorunların çözümü için uğraşıyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından vatandaşlar, öncelikle kendilerini iftar yemeğinde buluşturan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum